Mission statement en wie zijn wij

“Work for your own success,
but ensure that your achievements lift up the wider community”

Mission statement

wie zijn wij en wat maakt de burn-out specialist?
‘de opening’ is een moderne project organisatie. Wij werken samen met vaste partners en zijn zo groot en zo klein als nodig is voor iedere opdracht. Mission statement en wie zijn wij Marina Schriek en Leon Brinkers van De Opening burn-out specialistenLéon Brinkers en Marina Schriek zijn de eigenaren en oprichters van de opening | burn-out specialisten sinds 2001. Beiden met jaren lange ervaring in verschillende management en bestuursfuncties in de zakelijke dienstverlening van het bedrijfsleven.

Wij werken vanuit een enorme interesse in menselijke drijfveren en processen van organisaties.
Vanuit deze zienswijze benaderen we met empathie en respect dat wat ons voorgelegd wordt. We scheppen er veel plezier in wanneer het lukt om een persoon of organisatie te helpen om (weer) goed te functioneren en succesvol te zijn. De uitdaging blijft om steeds die ‘opening’ te vinden die echt werkt, zodat men zonder hulp weer door kan.

Ons doel is om via de eigen krachtpotentie en ongekende vermogens te komen tot een betere kwaliteit van doen en zijn. In burn-out trajecten lukt het ons in 95% van de gevallen om een persoon weer binnen 3 maanden op de rails te krijgen door toepassing van onze eigen ontwikkelde succes switch methodiek.

Wij geloven dat:

  • streven naar eigenwaarde de basis voor succes is
  • iedereen het waard is om zich gelukkig en succesvol te voelen en om zijn of haar potentieel volledig te benutten
  • we meer waard zijn dan middelmatigheid. Neem je genoegen met een 6 of streef je naar een 10?
  • je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen. Wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt voor een goede vriend
  • het managen (van personeel) beter kan, wij nemen geen genoegen met gemiddelden.
  • wij streven naar beter! Beter voor onze klanten, beter voor onze cursisten, beter voor onze coachees, beter voor onze toeleveranciers, beter voor onze teamleden.
  • wij meten ons succes, net als u af aan omzet en winst, maar vooral aan onze plezierbalans
  • wij aan de basis staan om HRM en HRD te ondersteunen naar sociale innovatie
  • Elk moment een nieuw kader schept voor nieuwe mogelijkheden

Marina schriek is tevens auteur van de feelgood boeken serie | in 7 stappen weer stralen. Haar boek Gefeliciteerd met je burn-out wordt vaak ingezet als bibliotherapie tool door organisaties. Bibliotherapie is een laagdrempelige manier om door het lezen van boeken aan jezelf te werken en het daarna deze inzichten te bespreken met een vakinhoudelijk persoon zoals Marina Schriek of haar organisatie over deze stress en burn-out problematiek in een persoonlijk gesprek of in een workshop voor groepen. Deze methode zorgt ervoor dat er direct de diepte in gegaan kan worden en er in minder tijd veel meer bereikt kan worden.

Voor contact met ons kunt u ons bellen via 0168 481717 of mailen naar info@deopening.nl