Uit je burnout inspiratie middag

Een nieuwe datum voor de Uit je burnout inspiratie middag is nog niet gepland.

Als u ons een berichtje stuurt via de contact pagina mailen wij u zodra de planning rond is. Of laat hieronder een bericht achter dan nemen wij contact met u op.

Uit je burnout inspiratie middagTijdens deze Uit je burnout inspiratie middag kunt u uw medewerker laten inspireren de draad zelf weer op te pakken voor zijn of haar herstel.
De weg van burn-out, naar een gezond en opgeruimd humeur zonder angst, begint bij jezelf  Wij starten met een gezonde lunch, want gezond eten of een dieet kan onderdeel zijn van de ondersteuning de gezondheid. Vaak is er maar weinig kennis van voeding en de impackt daarvan op onze gezondheid.

In deze middag wordt de basis van de zelf ontwikkelde methode aan de deelnemers uitgelegd. Met dit in het achterhoofd geven wij burn-out tips en oefeningen waarmee uw medewerker zelf aan de slag kan.Deze middag staat bol van de nieuwe inzichten en met een rugzak vol bagage kan de deelnemer zelf doorpakken.
Na deze middag is er vaak al een verlichting van klachten door de praktische handvatten die in deze trainingsmiddag aangereikt worden. Het belangrijkste van onze burn-out training is Self Empowerment. Je leert hoe je weer zelf de teugels in handen neemt en te sturen.

Om na deze eerste start door te pakken bieden wij een kort en krachtig vervolgtraject aan waarbij onze ervaring leert dat de meeste mensen binnen drie maanden weer geheel aan het werk zijn.

Deze middag is speciaal ontwikkeld om uw medewerker kennis met ons en onze werkwijze te laten maken. Wij zijn specialist in het behandelen van burn-out symptomen. Onze methode is erop gericht om de zelfredzaamheid van uw medewerker weer tot actie over te laten gaan en de positieve lijn weer op te pakken doordat hij of zij de grote lijnen weer kan zien.

Het vervolg traject na deze groepstraining is per client verschillend. In de meeste gevallen volstaat een aantal gesprekken met uw medewerker, waarbij wij naar de kern gaan van het ontstaan van de burn-out klacht. Vervolg ondersteuning kan bestaan uit het bieden van b.v. counseling, gedragstherapie, time management, hypnose, psychotherapie, relatietherapie, manuele therapie, inzicht geven of het overwinnen van faalangst tot en met rouw verwerking. Doordat wij zoveel in huis hebben vinden wij altijd wat uw medewerker nodig heeft. Key blijft self-empowerment. Bij ons leert men de teugels zelf weer  in handen te nemen en zelf te sturen.

Voor meer informatie en de kosten kunt u contact met ons opnemen via de mail
of telefoninsch via nummer 0168 481717.