Psychologische training coaching en advies met direct resultaat.

training coaching burn-out preventieDoor onze ervaring in de training, coaching en het advies aan mens en organisatie zijn we specialist in het psychologisch begeleiden van mensen en organisaties om zodoende het zelfvertrouwen te herstellen. Dit zelfvertrouwen of waardigheid vormt de basis voor alle successen van mens en organisatie. Onze methode is erop gericht om het beste uit uw medewerkers te halen en hen weer hun potentieel te laten zien. Plezier is het belangrijkste element wat wij gebruiken om te leren. Met plezier leer je zoveel gemakkelijker! Onze trainingen worden ingezet om verandering mogelijk te maken, bij bijvoorbeeld, re-organisatie, cultuurverandering, fusie en verkoop van organisaties.

Spelen en leren.
training coaching in ervarend lerenWe begeleiden op verschillende niveaus allemaal richting self empowerment en we vinden altijd die opening die nodig is om weer de kracht te hervinden. Op het gebied van trainingen hebben we een aantal mogelijkheden op het gebied van time management, planning, samenwerken, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en vertrouwen. Ook hebben we de beschikking over een aantal ervarend leren programma’s waarin een bordspel inzicht geeft in samenwerken, time management planning, en vertrouwen in jezelf en partners.

Werknemers met schulden zijn een steeds groter aandachtsgebied voor HRMTrainig coaching geldspel spelen
Steeds meer werknemers zitten in de financiële problemen en steeds vaker wordt daarvoor een beroep gedaan op HRM. Dit is een moeilijk onderwerp en wij begeleiden HRM en het management erin om dit bespreekbaar te maken en ondersteuning te bieden aan hun medewerkers. Op het gebied van schulden en omgaan met geld hebben we ook een fantastisch spel waarin we in staat zijn om binnen een middag HRM, de teamleiders of uw medewerker begrip te geven voor schuldenproblematiek en hoe hier mee omgegaan kan worden en voor de schuldenaar wat zijn of haar gedrag is met betrekking tot geld. Getuigenissen van deze middag waren:

  • “Nu kan ik mijn mensen echt ondersteunen i.p.v. iedere keer alleen maar voorschotten vertrekken.”
  • “Schulden zijn na het spelen van dit spel snel verleden tijd.”
  • “Deze investering is de beste investering ooit,”

Heeft u voor ons een uitdaging en wilt u met ons daarover van gedachte wisselen stuur dan een email of bel met +31 (0)168 48 1717. Wij denken graag met u mee en vinden altijd die ‘opening’ die nodig is om weer een stap verder te zetten voor organisatie ontwikkeling.