TCI Box de tool voor het succesvol opereren als organisatie

TCI Box De TCI Box is het resultaat van onderzoek naar het verschil tussen succesvolle en innovatieve organisaties en minder succesvolle organisaties.

De uitkomst is verbluffend eenvoudig. Slechts een zeer klein gedeelte van het succes van organisaties is toe te kennen aan het producten- enof het dienstenportfolio. De bepalende factor voor het succes van organisaties is de aanwezigheid van drie hoofdzaken; nl

 1. het vertrouwen dat werknemers in elkaar en de organisatie hebben en de ruggesteun die zij hierdoor ervaren
 2. de samenwerking die werknemers ervaren door niet alleen met de eigen taken bezig te zijn maar er voor elkaar te zijn en als een team te opereren
 3. het open staan om steeds beter en efficiënter te worden en te vernieuwen vanuit kracht en visie.
 4. fouten te omarmen en ervan te leren als verbeterpunt, als team en organisatie

Zie ook het artikel van Management- en adviesbureau McKinsey: “Zachte waarden zijn essentieel voor het succes van ondernemingen”.

De TCI Box is een uniek product dat organisaties ondersteunt om beter te presteren nu en morgen.
Dit product is ontwikkeld met uw wensen in gedachten: geringe investering, hoog rendement, helemaal op maat, en zelf te doen met het eigen team. Aldus toegespitst op uw organisatie, makkelijk in gebruik en direct inzetbaar.

TCI staat voor Trust, Coöperation en Innovation. We ontwikkelden de TCI Box als trainingsmethode rond deze drie thema’s. Het product is zo opgezet dat iedereen zelf trainingen kan geven binnen zijn eigen organisatie.
De TCI Box biedt:

 • een betaalbare manier om te trainen en te verbeteren op bovengenoemde thema’s
 • keuze uit drie thema’s, Vertrouwen, Samenwerking en Innovatie
 • uitgebreide handleiding
 • eenvoudig te organiseren: planning, templates en checklist worden meegeleverd
 • email-ondersteuning zorgt voor korte voorbereidingstijd
 • uitdiepen van het thema, helemaal toegespitst op uw bedrijfscultuur
 • waardevolle interne informatie komt beschikbaar
 • iedereen kan meedoen
 • wie, wat, waar, wanneer, de keuze is aan u
 • duidelijke structuur, waarmee in beperkte tijd veel bereikt wordt
 • succesformule door te investeren in waarden die alle aspecten van uw bedrijfsvoering raken
 • grote impact juist omdat het hele bedrijf betrokken is en investeert
 • trofee om uw keuze voor succes tastbaar te maken
 • extra ondersteuning is mogelijk, geheel naar uw wensen en behoeften

Wat levert het op
De passie, motivatie en het plezier waarmee uw team opereert is in belangrijke mate bepalend voor het succes van uw onderneming.
Het verhogen van het vertrouwen, investeren in het verbeteren van de samenwerking en het blijven innoveren van alle bedrijfsaspecten, leiden o.a. tot meer efficiëntie, beter oppikken van signalen uit de markt, creatievere oplossingen, meer loyaliteit, betere betrokkenheid en klantgerichtheid.
Hieruit volgt automatisch de conclusie dat investeren in uw team op het vlak van deze drie thema’s essentieel is voor elk bedrijf dat niet alleen vandaag, maar ook morgen toonaangevend wil zijn.

De aanpak is de kracht van de organisatie gebruiken
Door de structurele aanpak, de betrokkenheid van uw eigen mensen, de eigen inbreng en inzet en bewustwording van belangrijke aspecten op het gebied van vertrouwen, samenwerking en innovatie, zal de impact op uw gehele organisatie aanzienlijk zijn en vele bedrijfsonderdelen en -processen geraakt hebben.

Succes is een keuze
Voortdurend streven naar verbetering, aanpassen aan de markt en vernieuwen waar het kan is geen éénmalige keuze maar teamwerk waar iedereen in de organisatie betrokken hoort te zijn. Want wie kiest voor succes, maakt nooit meer een andere keuze.

Bent u nieuwsgierig geworden of de TCI Box ook interessant is voor u. Laat het ons weten, we sturen u graag de uitgebreide informatie met het prijsoverzicht toe. Stuur een mail of bel met +31 (0)168 48 1717 voor meer informatie. Wij denken graag met u mee en vinden altijd die ‘opening’ die nodig is om weer een stap verder te zetten.