Ziekteverzuim tips!

Ziekteverzuim tips die direct toepasbaar zijn in iedere organisatie

Ziekteverzuim tips
Door een paar dingen anders te doen kun je het als leidinggevende of manager een stuk gemakkelijker krijgen. Wij hebben een paar zaken die wij regelmatig tegen kwamen bij cliënten en die direct resultaat hadden op het verzuim en de sfeer op de werkvloer in een rapport verwerkt. Door zelf deze verzuimtips toe te passen is er weer tijd voor andere meer zinvolle dingen in je werk. Vul onderstaand uw naam en emailadres in, zodat wij het rapport met de ziekteverzuimtips toe kunnen sturen.

“De tips uit het rapport scoren enorm hoog in het terugdringen van het ‘grijs’ verzuim”

Binnen maximaal 5 minuten heeft u uw de tips in uw mailbox. Indien u de tips niet ontvangt, kijk dan in uw spamfilter folder of stuur een mail naar info@deopening.nl en wij sturen de tips nogmaals toe.

Hartelijke groeten,

Team ‘de opening’, burn-out specialisten

Heeft u een uitdaging voor sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid of streeft u naar een houdbare werkomgeving waarin samenwerken, vertrouwen en innovatie kernbegrippen zijn en u wilt daarover met ons van gedachte wisselen, stuur dan een mail of bel met +31 (0)168 48 1717. Wij denken graag met u mee en vinden altijd die ‘opening’ die nodig is om weer een stap verder te zetten.


Ziekteverzuim tips voor iedere organisatie klein of groot maken het verschil.