Stoelmassage prima inpasbaar in het verzuimpreventie beleid van organisaties

Snel, duidelijk en doortastend, Stoelmassage van De Opening
Die woorden gaan op voor stoelmassage op locatie van de opening sinds 2001. Of u het nu gebruikt om medewerkers een preventieve gezondheidsprikkel te geven, het in wil passen in de verzuimpreventie of gewoon omdat het zo leuk is tijdens een evenement, een beurs als marketingactie, stoelmassage wordt altijd bijzonder gewaardeerd door de ontvanger. Een eenvoudigere manier om even tijd voor jezelf te maken is er niet! En de masseur pakt stress signalen meteen op vanwege pijnlijke schouders of vastzittende spieren.

TouchPro® stoelmassage methodiek geeft kwaliteitsgarantie
De Opening verzorgt stoelmassages op locatie inpasbaar in het verzuimpreventie beleid van organisaties. Daarbij werken wij alleen met de TouchPro® stoelmassage. De TouchPro® stoelmasseurs hebben een gedegen opleiding en kunnen pas aan de slag na een fikse inwerkperiode. Vervolgens blijft men jaarlijks, onder supervisie van het TouchPro® Europe opleidingsinstituut en via De Opening, werken aan handhaving en verbetering van de kwaliteit. Door met deze standaard te werken, garandeert De Opening u een constante kwaliteit en werkattitude.

‘de opening’ als zakelijke partner
de opening is uw professionele partner die u naast kwaliteit, ook creatieve inbreng en een zakelijke benadering biedt. Onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Door onze projectmatige benadering is continuïteit en professionaliteit gegarandeerd als marketing instrument op uw beursstand of open huis initiatief!

Stoelmassage De Opening verzuimpreventie beleidDe stoelmassage
De stoelmassage wordt gegeven op een massagestoel, die speciaal voor dit doel ontworpen is. De cliënt houdt de kleding aan en neemt plaats op de stoel. Eerst checkt de masseur of er eventuele contra-indicaties zijn en bespreekt eventuele gezondheidscondities. Dan volgt de massage. Bij de massage wordt gebruik gemaakt van oosterse drukpunttechnieken, die door de kleding heen gebruikt kunnen worden. De massage wordt gegeven op het hoofd, de nek, schouders, rug en de armen en handen.

De effecten van stoelmassage
Na 15 minuten massage voelt men een duidelijk verschil. Men is meer ontspannen, het hoofd is leeg, eventuele klachten als hoofdpijn of gespannen nek en schouders, zijn vaak verbeterd of verdwenen en men voelt zich weer energiek. Deze effecten vergroten wanneer de massage regelmatig herhaald wordt.

Verzuim preventie en verloop
Door het ontvangen van de massage, neemt de cliënt even tijd voor zichzelf. Door het voelen van de handen van de masseur, wordt men zich weer bewust van het eigen lichaam. Het weer bewust worden, maakt mensen weer zelfbewust en een zelfbewust mens is veel beter in staat om zijn of haar eigen grenzen aan te geven en zal daar minder snel over heen gaan. Doordat men de eigen grenzen respecteert, blijft men weerbaarder en gezonder. Of anders gezegd, men zit beter in z’n vel en wie goed in z’n vel zit raakt minder snel uit balans met verzuim als gevolg. Dit is de reden dat regelmatige stoelmassages een goede invloed hebben op het ziekteverzuim van bedrijven en zelfs het een positieve invloed heeft op het verloop in organisaties. Stress en burn-out worden snel ontdekt door de masseur omdat stramme spieren een indicatie zijn dat er wat aan de hand is. Hierbij geeft de masseur tips om deze klachten tegen te gaan en heeft zo een preventieve functie en invloed op het verzuim.

Stoelmassage in het verzuimpreventie beleid
Heeft u het bovenstaande gelezen, dan weet u meteen waarom stoelmassage niet mag ontbreken als actieve component in uw verzuimpreventie beleid. U biedt preventieve gezondheidszorg, die door uw medewerkers zeer gewaardeerd wordt. Zo snijdt het mes aan twee kanten. De waardering voor uw bedrijf als werkgever stijgt, het ziekteverzuim daalt tegelijkertijd en uw medewerkers genieten op regelmatige basis van een ontspannende massage. Ook vanuit kostenoverwegingen is stoelmassage een intelligente keuze.
De kosten van een stoelmassage wegen niet op tegen de kosten van het uitvallen van een medewerker. Daarom keuren managementteams aangevraagde budgetten voor stoelmassage maar al te graag goed met de intentie dat het het verzuim positief zal beïnvloeden. De investering haalt u er dubbel en dwars uit!

Stoelmassage op de beursStoelmassage als marketingtool, leuk, lekker & hip!
Stoelmassage hoeft niet alleen vanuit gezondheidsoverwegingen ingezet te worden. Stoelmassage is vooral ook leuk en lekker en hip! Daarom is stoelmassage een goed instrument om in te zetten voor marketing doeleinden. In het kader van relatiemarketing een stoelmasseur sturen naar uw clientèle, i.p.v. het geijkte kerstpakket, maakt indruk en wordt niet snel vergeten. Op de beurs is uw stand het meest populair, want je kunt er een heerlijke stoelmassage krijgen. Bedrijfsfeesten kunnen hectisch en vol aktie zijn, een loungecorner met stoelmassage wordt hooglijk gewaardeerd, een verademing in de hectiek, voor wie even bij wil komen. Er zijn legio mogelijkheden om stoelmassage te linken aan uw bedrijf en product. Wij denken graag met u mee.

Meer weten?
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisaties of wilt u stoelmassage inzetten tijdens een beurs voor marketingacties, stuur dan een mail of bel direct met +31 (0)168 48 1717 om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee en vinden altijd die ‘opening’ die nodig is om weer een stap verder te zetten.