Oorsuizen behandeling

Oorsuizen behandeling (Tinnitus) in 3 à 4 keer o.a. bij stress en burn-out.

Oorsuizen behandelingProblemen met tinnitus of tewel oorsuizen komen bijna altijd vanuit de nek. Het zijn spanningen die spelen in de persoon zelf die hier voor zorgen. Burn-out is vaak het gevolg van deze spanningen. Wat wij in de praktijk doen is kijken waar deze spanningen vandaan komen, met welk doel ze er zijn en daar gaan we mee aan de slag in drie behandelingen.

Oorsuizen behandeling kan snel
Het traject bestaat uit één eerste lange behandeling waarbij eerst wordt gekeken of de persoon recht staat (heupgewricht), waarna de wervels in de nek en rug worden nagekeken, en zonodig gecorrigeerd. Tijdens de behandeling komt de diepere oorzaak vanzelf aan bod en daar wordt via een gesprek dieper op in gegaan. Als de diepere oorzaak is ‘aangeraakt’ is er ruimte gekomen waarmee de klacht al gaat afnemen. U krijgt oefeningen mee om thuis te doen om de nieuwe stand van de rug, nek, heup en benen te verstevigen.

Na ongeveer een week volgt een kortere behandeling waarbij de stand wordt nagekeken en zonodig wordt gecorrigeerd, daar waar nodig. Vaak spelen er dan toch nog zaken waar de cliënt nog wat inzicht nodig heeft.

Dan naar ongeveer 3 weken volgt de laatste korte oorsuizen behandeling en dan is de nieuwe stand van de spieren en wervels een gegeven geworden. Dan kan het zijn dat er nog wat spanning zit omdat het loslaten van ingesleten patronen niet zomaar van de een op de andere dag een feit is geworden.

Het kan zijn dat de cliënt dan nog wat meer inzichten nodig acht of met de nieuwe inzichten nieuwe mogelijkheden voor zijn of haar leven ziet waar de cliënt graag verder mee zou willen gaan. Bij oorsuizen samen met burn-out is dit vaak het geval. Het wordt dan een vervolg coachingstraject wat geen manuele behandeling meer is. Hiervoor hebben we verschillende trajecten en die zullen dan eventueel met u worden besproken. Doordat u in deze route al veel inzicht heeft gekregen die we in een normaal burn-out herstel programma ook geven zal een eventueel vervolg traject dan vaak veel korter zijn.

Wat betreft de kosten voor de oorsuizen behandeling, werken wij hoofdzakelijk in opdracht van werkgevers. We worden inmiddels niet meer vergoed door een verzekeraar. Met deze werkgevers maken wij vaste afspraken over tijdsduur en het aantal sessies.

Particulier hanteren wij voor deze oorsuizen behandeling aangepaste tarieven.
Bel (0168-481717) of mail ons voor de mogelijkheden.

Tinnitus behandelingen (of oorsuizen behandeling) voor Nederland en Belgie. Wij zijn gemakkelijk te bereiken gelegen vlak bij de snelweg A16 tussen Dordrecht en Breda en de A17 Roosendaal Moerdijk. Op onze contactpagina staan onze adresgegevens en kunt u een afspraak maken.

De opening Nieuwlandsedijk 74 4926as Lage Zwaluwe