Onze visie op succes

Wij dagen onszelf uit om te excelleren in alles wat we doen.
Dit doen we vanuit de diepe overtuiging dat het altijd beter kan.

Wij trainen in self empowerment tot meer bewustzijn en zelfvertrouwen naar congruent gedrag en empathie.
Wij weten dat zelfbewuste medewerkers de organisatie zullen verbeteren en innoveren wat direct invloed heeft op de winst van de organisatie.
Wij geloven dat iedereen het waard is om zich gelukkig en succesvol te voelen en dat dit voort komt uit het streven om je volledige potentieel te ontdekken, erkennen en vervullen.


Wij vragen ons altijd af hoe iets beter, leuker, succesvoller, creatiever en plezieriger kan.

We streven naar beter:

  • Beter voor onze klanten, beter voor onze cursisten, beter voor onze coachees, beter voor onze toeleveranciers en beter voor onze teamleden.
  • Beter leidt naar passie, inspiratie, succes en winst.
  • Net als u meten we succes af aan omzet en winst, maar niet alleen dat, wij meten ons succes ook af aan onze plezierbalans.
  • Plezier werkt aanstekelijk en we steken onze omgeving graag aan met onze visie!

Onze visie maakt het verschil, voor u, voor uw medewerkers, voor uw klanten, voor uw bedrijf en voor uw resultaten.

Want wij geloven ook dat alleen het leveren van excellente resultaten
maakt dat u graag onze klant wil zijn!

Met onze visie op succes is de burn-out begeleiding voor hoger opgeleiden blijvend!

Met ruime ervaring (sinds 2001) zijn wij een toonaangevende organisatie op het gebied van psychologische zorg op het gebied van stress- en pijn klachten. Onze werkwijze gericht op een spoedig herstel en werkhervatting, waarbij het resultaat op de lange termijn ook gegarandeerd is doordat wij onze cliënten leren wat zij zelf kunnen doen om hun klachten te verhelpen.
De arbeidsontevredenheid is hoog in Nederland en de waardering voor u als werkgever komt vaak niet hoger dan gemiddeld een mager vijfje. Daarnaast is de uitval door stress gerelateerde klachten 41% en blijft het gemiddelde verzuim op 4,3% steken (nu tijdens de crisisperiode is het verzuim wel wat lager). De kosten zijn erg hoog voor u als werkgever.
Ruim 900.000 werknemers gaven aan burn-out klachten te ervaren de afgelopen jaren! Deze percentages zijn hoog en de kosten van dit verzuim lopen in de miljarden euro’s voor het bedrijfsleven en leveren voor de achterblijvers stress en ontevredenheid op.

De oorzaak van burn-out zijn verkeerde gewoontes!
Je slecht voelen kost net zoveel moeite, als je goed voelen! Het is maar net wat je gewend bent om te doen door er je aandacht hieraan te geven. Je kiest er zelf voor en dat doen de meeste mensen ongemerkt! Wij als burn-out specialist merken dat niet veel werknemers zelfbewust zijn die zichzelf het beste gunnen en daar continu naar opzoek zijn. Want als je het beste voorneemt, bezorg je jezelf dan ook dagelijks het beste gevoel met dat voornemen! Het is een kwestie van mentale hygiëne!
Je bent het toch ook waard om uiterlijk goed verzorgd en netjes gekleed door het leven te gaan? Waarom dan niet met je gedachte en je aandacht aan dingen om je heen? Want wie dat gaat doen zal ontdekken dat hij of zij haar eigen leven vorm kan geven iedere dag weer!

Wij als burn-out specialist voor hoger opgeleiden helpen snel via ons eigen universele model om mensen weer in hun kracht te laten staan!
Onze visie op succes is uw succes!