online burnout herstel programma

De Opening heeft een uniek digitaal online burnout herstel programma gemaakt. Dit programma bestaat uit een gratis tiplijst met 27 unieke tips. Deze tips worden uitgelegd. Deze uitleg ontvang je via je eigen mailbox iedere week op dinsdag met nieuwe uitleg over de ‘uit je burn-out tip lijst’. De burnout herstel tip lijst met 27 tips krijg je meteen in het begin al bij de registratie en is het geheugensteuntje voor de rest van je leven.

Het online burnout herstel programma bestaat uit 27 weken waarin de deelnemer iedere week een tip krijgt uitgelegd waardoor de deelnemer een andere perspectief zal krijgen en daardoor zijn of haar leven anders kan gaan inrichten. Via de uitleg van de burn-out tips ben je in staat om zelf veranderingen in je laten en doen aan te brengen. De nieuwe uitleg over verschillende aspecten van je leven zullen je die ruimte geven. De Deze uitleg geeft je inzicht op vele gebieden waardoor je in staat zult zijn je eigen keuzes te gaan maken in alles wat je doet en wilt bereiken.

Je kunt de tiplijst gratis ophalen en de eerste 4 weken van het online burnout herstel programma nu uitproberen. Daarna betaal je eenmalig €57,50 voor de overige 23 weken wat €2,50 per week is.
Probeer het nu gratis 4 weken uit en besluit daarna of het jou ook verder gaat helpen.

Meer weten over het online burnout herstel programma via de link en schrijf je direct in voor het programma.

online burnout herstel programma