Kwantumpsychologie quantum psycholgie de volgende stap!

Kwantumpsychologie quantum psycholgie de sleutel voor blijvend succes!

Kwantumpsychologie quantum psycholgie

We noemen het Kwantumpsychologie of quantum psycholgie maar bedoelen steeds hetzelfde en zullen het hierna over kwantum psychologie hebben.

Bij de kwantum psychologie draait het om de centrale vraag ‘waarom’ gebeurt er wat er gebeurt en welke ‘lering’ kan er getrokken worden uit deze situatie?

De kwantum psychologie ‘kijkt’ naar het grote geheel, waarbij de disbalans of de kwaal (de diagnose) ondergeschikt aan de vraag waarom de kwaal er is. Als het ‘waarom’ duidelijk is, kan de cliënt zijn patroon aanpassen en tot verandering komen omdat duidelijk is geworden dat niet veranderen steeds hetzelfde resultaat zal geven. Als je blijft doen wat je deed krijg je wat je kreeg.

Iedere ziekte of negatieve situatie is altijd een disbalans in de vorm van stress en hierin zit de sleutel tot herstel.

kwantum psychologie en micro klimaten
kwantum psychologie is de basis of juist een uitbreiding op de normale of reguliere psychologie die naar patronen kijkt als een rodenlijn in het leven van de cliënt met het huidige resultaat als gevolg. Dit gaat voorbij aan het stellen van een diagnose naar het bieden van een oplossing. De kwantum psychologie gaat uit van het grotere gehele van de medewerker en in zijn of haar gehele omgeving en de aantrekking daarvan. Hierbij zijn privé en zakelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. het verschil tussen de kwantumpsychologie en de westerse benadering is dat deze laatste naar ‘binnen’ gaat om een diagnose te stellen en de kwantumpsychologie kijkt vanuit de binnenkant naar buiten naar het grotere plaatje. Er is een reden waarom dingen gebeuren en wij gaan samen opzoek naar dat antwoord.

wat is Kwantumpsychologie
Kantum is een deeltje waar de wetenschap veel onderzoek naar doet vanuit de kwantummechanica o.a. in Cern Zwitserland. Vanuit deze wetenschap is duidelijk geworden dat alles altijd met elkaar verbonden is en dat alles in relatie staat tot elkaar. De uitdrukking “alles is energie” en “alles is een interpretatie van deze energie” duidt op deze stelling. De kwantumpsychologie benadering is dat de spiegel van je eigen zijn is te zien in je eigen omgeving. Daardoor gebeurt alles met een reden en ben je zelf in staat om hierin verandering in aan te brengen. Met deze benadering is het leven maakbaar en ben je zelf de architect van je leven.

Wat kan ik daar nu mee?
Als alles energie is en alles met elkaar in verbinding is, wat maakt dan het verschil tussen een gelukkig mens en een ongelukkig mens? Het antwoord hierop is de frequentie, de trilling of het micro klimaat waarin je leeft en wat vanuit daar waar kan worden genomen. Een blij mens heeft een andere frequentie als een boos mens en daarmee leeft deze in een andere wereld. Met deze wetenschap werken wij met de kwantum psychologie en hebben daar een apart model, de succes switch voor gemaakt. Met dit model is iedereen eenvoudig in staat om te begrijpen en te ontdekken waar de persoonlijke kracht te vinden is van een succesvol leven. De cliënten gaan er zelf mee aan de slag en leren snel ontdekken wat wel en niet werkt.

De kwantumpsychologie is onze basis waarin we alle antwoorden hebben gevonden voor ons zelf en voor onze cliënten. Ons succes in de behandeling van stress, relatie problemen, conflicten, angsten, depressie en burn-out om maar wat te noemen komt voort uit het toepassen van deze kennis aangevuld met ons successwitch programma.

Meer over kwantumpsychologie is te vinden oa in de film ‘What the bleep do we know’ . Onderaan deze pagina is de film What the Bleep do we know te zien.

Hieronder zijn fragmenten te zien van een training in het successwitch programma.

What the bleep do we know