Hoofdpijndossier, er komt maar geen einde aan!

HoofdpijndossierHeeft u ondanks de inschakeling van de arbodienst of bedrijfsarts geen enkel vat op uw zieke medewerker en heeft u geen enkele kijk op de periode naar herstel, dan heeft u kans te maken te hebben met een zgn. hoofdpijndossier.

Dit is onze specialisatie. Wij zijn als geen ander in staat om snel te zien wat nodig is voor de medewerker, en een ‘opening’ te vinden om zich weer beter te gaan voelen en uit te zien naar herstel en re-integratie. Niet om te medicaliseren enof therapieën aan te bieden, maar om eerst te begrijpen welk nut de ziekte of klacht heeft voor deze persoon en daarvoor hulp aan te bieden. Hiervoor kunnen we passende handvatten aanreiken die ‘de zaak’ weer in beweging brengt. In onze aanpak richten we ons op een specifieke groep klachten nl; spannings- en stress klachten en de bijbehorende ziektebeelden en pijnen, zoals hoofdpijn, migraine, stress, burn-out en depressie, tinnitus en pijnklachten zoals RSI of KANS, nek-, rug- en schouderklachten.

Waarom?
Ons onderscheidend vermogen is dat wij zeer snel zijn in de aanpak en behandeling van bovenstaande klachten door gebruikmaking van onze zelf ontwikkelde methodes. Spanningsklachten behandelen wij door de cliënt een individueel, op maat gemaakt programma aan te bieden. Onze ervaring leert dat het overgrote deel van onze cliënten na twee tot drie maanden weer volledig aan het werk is. Wij doen dit meestal via een 3 maanden intensief traject waarin we in deze tijd zo vaak als nodig is elkaar zien tegen een vaste vergoeding voor alle therapieën voor het gehele traject.

Ook pijnklachten worden behandeld wanneer dit noodzakelijk is en de cliënt leert methodieken om zelfstandig pijnvrij te blijven en bij terugkeer van de klachten deze zelf te behandelen. Wij gebruiken daarvoor een combinatie van manuele therapieën die al velen malen z’n nut hebben bewezen in succesratio, zelfzorgzaamheid en snelheid.

Wilt u een oplossing voor uw hoofdpijndossier voor re-integratie of vanwege outplacement of exit van uw medewerker mail ons dan of bel met +31 (0)168 48 1717 om uw uitdaging aan ons voor te leggen. Wij zoeken altijd naar de juiste ‘opening’ voor uw hoofdpijndossier.