Gefeliciteerd met je ….. boeken serie van auteur Marina Schriek

In de boeken serie “Gefeliciteerd met je…” zijn reeds verschenen:

Gefeliciteerd met.. leizngen en workshops

Deze boekenserie is geschreven door Marina Schriek en gaan over het weer in je kracht gaan staan tijdens of na een burn-out, scheiding, depressie of ontslag van mensen. Een burn-out, ontslag of een echtscheiding gaat over processen door maken, die je verder helpen in je ontwikkeling in je leven. Het is niet altijd even leuk en iedereen heeft z’n unieke manieren om dat te doen.
Of het nu een burn-out, een echtscheiding, baanverlies, ruzie, afscheid of teleurstellingen Je groeit altijd. Als je ergens tegen aan hikt en het er moeilijk mee hebt, nodigt dat uit tot ontwikkelen. Herken je daar iets in, dan zal je heel veel plezier beleven aan de boeken serie Gefeliciteerd met je die Marina heeft geschreven.

Je mag er altijd op vertrouwen dat je op het juiste moment aangereikt krijgt wat je nodig hebt en wat je verder zal brengen in je proces.
Een gesprek, soms met een toevallige voorbijganger, een uitspraak op radio of tv of een boek waar je oog op valt. Je merkt/voelt het vanzelf.

Lezingen en workshops van Marina Schriek
Marina Schriek geeft regelmatig workshops en lezingen over haar boeken door het hele land. Voor de agenda over de “Gefeliciteerd met je…” ga naar de verschillende onderwerpen van uw keuze.

Ga naar de actuele agenda op Gefeliciteerd met je burn-out met alle lezingen die Marina door het hele land geeft.

Tot op een van de ontmoetingen ergens in het land.

Marina Schriek