Ervarend Leren; time management, samenwerken en vertrouwen

Verandering in organisaties of het zichtbaar maken van bepaald gedrag/cultuur,
is altijd een lastige zaak!

Wij hebben hiervoor een prachtige methode gevonden om dit gedrag snel maar vooral leuk en inspirerend inzichtelijk te maken. We doen dit samen met de simulaties van Eagle´s Flight Benelux.
Deze methode die ‘ervarend leren’ wordt genoemd is ondanks wat iedereen denkt niet Amerikaans maar Bulgaars van oorsprong.  In deze twee uur durende simulatie maken deelnemers aan de hand van informatie, gezamenlijk keuzes en verdelen de rollen om de opdracht in te vullen. De manier waarop zij invulling geven aan deze opdracht en de keuzes die zij maken bepaalt het uiteindelijke resultaat en het succes. Het leermoment wordt versterkt door de ‘de-briefing’ van de simulatie waarin de verschillende mogelijkheden worden toegelicht.

Deze methode is bijzonder krachtig en effectief en geheel toegespitst op de zakelijke markt. Om u kennis te laten maken met deze methode van `ervarend leren` nodigen wij u uit op woensdagmiddag 25 september 2013 om een simulatie mee te maken. De locatie wordt nog bekend gemaakt (centrum van Nederland).

Deze bijzonder leuke ervaring bieden wij u aan in samenwerking met Eagle´s Flight Benelux.
Eagle’s Flight is een vooruitstrevende leidende organisatie in de ontwikkeling en uitvoering van praktische trainingsprogramma’s voor de zakelijke markt. De expertise van Eagle’s Flight is volledig gebaseerd op “Experiential Learning”. In Nederland bekend onder de naam “Ervarend Leren”. Alle programma’s zijn gebaseerd op simulaties. Deelnemers ervaren een maximaal leereffect door bewustwording en een relevante verbinding met hun zakelijke omgeving.

Programma

  • 12.45 uur – Ontvangst
  • 13.15 uur – Start simulatie ‘Council of the Marble Star’
  • 15.15 uur – korte pauze
  • 15.30 uur – Terugkoppeling ervaringen
  • 16.30 uur – Afsluiting met drankje en hapje

Vul uw gegevens in dan, bevestigen wij uw deelname en kunt u binnenkort zelf de kracht van deze leermethode ervaren.