Aanbod van de opening burn-out specialisten

Wat leveren wij?
De diensten van de opening burn-out specialisten kenmerken zich in het oplossen van problemen rondom het managen en motiveren van personeel met als specialisatie burn-out problematiek, stress situaties en onbegrepen pijnklachten.

Wat maakt ons dé specialist?
Onze kracht is de psychologie rondom het gedrag van mensen / groepen en het oplossen van problemen die onoplosbaar lijken, zoals bijvoorbeeld in conflict situaties. Al onze coaching methodes zijn duurzaam gericht op ‘self empowerment’ wat na contact met de opening nooit meer weg zal gaan uit het handelen van onze cliënten. Daardoor zal het de potentie, zelfredzaamheid en de kracht van de medewerker aanspreken. Het zelfvertrouwen zal groeien wat de organisatie altijd ten goede komt en voor de lange termijn merkbaar zal blijven. Wij leren uw medewerker zelfbewust op eigen benen te staan, authentiek en congruent te zijn. Wij werken vanuit onze eigen visie dat het altijd beter kan en dragen zo bij aan uw optimale bedrijfsresultaat voor organisaties. Wij werken aan het zelfvertrouwen en de congruentie van medewerkers en zorgen er op deze manier voor dat u met geïnspireerde medewerkers u, uw organisatie kunt verbeteren.

Wat doen we allemaal?
U kunt bij ons terecht voor coaching, adviezen, trainingen, lezingen en projectbegeleiding met name op de werkgebieden van hoofdpijndossiers in

  • Verzuim,
  • Conflictsituaties,
  • Cultuurverandering,
  • Sociale vernieuwing
  • Generatiemanagement
  • Persoonlijke ontwikkeling

Wij doen dit vanuit de visie dat het altijd beter kan!. Spreekt onze visie u aan en wilt u uitzoeken of onze werkwijze werkelijk aansluit bij de behoeften van uw organisatie. Heeft u een uitdaging voor hoofdpijndossier, een uitdaging voor sociale innovatie of duurzame inzetbaarheid of streeft u naar een houdbare werkomgeving waarin samenwerken, vertrouwen, zelflerendheid en innovatie kernbegrippen zijn en u wilt daarover met ons van gedachte wisselen, stuur dan een mail of bel met +31 (0)168 48 1717. Wij denken graag met u mee en vinden altijd die ‘opening’ die nodig is om weer een stap verder te zetten.

Advies, training en begeleiding is mensenwerk en nooit standaard af te doen. Toch hebben we vaak voorkomende zaken verwerkt in trajecten tot een aantal producten met een vaste doorlooptijd en kostenstructuur.

  • Klik hier voor de pagina met informatie over onze stress burn-out trajecten.
  • Klik hier voor de pagina met informatie over onze adviezen en consultancy.
  • Klik hier voor de pagina met informatie over onze trainingen.
  • Klik hier voor de pagina met informatie over onze TCI Box.

Wij ontwikkelden de TCI-box. Dit is een methode waarmee u op krachtige wijze zelf uw onderneming kunt verbeteren.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze krachtige methode die ook uw bedrijf een grotere slagkracht zal bezorgen.