Contact met de opening | burn-out specialisten

de opening | burn–out specialisten
Nieuwlandsedijk 74
4926 AS Lage Zwaluwe
T: +31 (0)168 481717

Of reageer per email door Hier te klikken

Of vul onderstaand uw gegevens inDe opening | burn-out specialisten is gespecialiseerd in de psychologische hoofdpijn dossiers. Wij zijn als geen ander in staat om direct lucht te geven aan hoofdpijndossiers en het contact met ‘de opening’ geeft u rust en zekerheid in elke situatie.

Het is de kunst om te stralen, ondanks omstandigheden… en iedereen kan dat!
Dit is het uitgangspunt van coaching van de opening | burn-out specialisten en hulp bij bijvoorbeeld de verzuim aanpak. Werkstress weerhoudt werknemers ervan om werkelijk te genieten van hun werk en hun leven en zijn daarom niet optimaal betrokken bij de organisatie. Dit kost geld en verhindert de organisatie om zich steeds weer opnieuw te verbeteren.

Marina Schriek oprichter van de opening | burn-out specialiste is auteur van de Gefeliciteerd met je serie en schreef tevens het ultieme feelgood-boek Gefeliciteerd met je burn-out om mensen met stress of burn-out te ondersteunen om zich weer goed te gaan voelen. Want waarom laten zoveel mensen het zover komen dat zij hun werk en leven nog maar een mager vijfje geven? De arbeidstevredenheid is niet hoog in Nederland en de uitval door stress in de WIA is 30%. Ruim 900.000 werknemers gaven aan burn-out klachten te ervaren in 2015! Deze cijfers zijn hoog en de kosten hiervan zijn niet te schatten, maar toch enkele miljarden voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Contact met de opening geeft weer rust!