Burnout mediation of burnout counseling als breekijzer

Burnout mediation of burnout counseling; super effectief

Naast onze burn-out herstel trajecten stuiten wij ook vaak op conflict situaties waarin wij lucht en ‘openingen’ geven.

Burnout mediation of burnout counselingOutplacement
Er zijn verschillende mogelijkheden om via mediation een burn-out bespreekbaar te maken en te behandelen voor re-integratie. Vaak kunnen wij inzicht geven in burn-out klachten en zodoende lucht geven aan de situatie waarin de werknemer nu zit al dan niet in conflict met de werkgever. Hierdoor kunnen u met uw medeweker sneller tot een oplossing komen in een (conflict) situatie. Bij burn-out zit vaak de wens om het echt anders te gaan doen en dan is het vinden van een andere werkgever vaak een wens van de werknemer.

Meestal is er maar één traject van een paar behandelingen nodig om tot goede afspraken te komen voor re-integratie, vertrek of outplacement. Vaak kan dat al in 2 of 3 gesprekken om tot een besluit te komen voor verdere afhandeling. Hierna is er weer vertrouwen in elkaar en kan de werknemer weer het licht aan de andere kant van de tunnel zien. Hierdoor is Burnout mediation of burnout counseling een zeer doeltreffend instrument bij een re-integratie of het toekomstige vertrek van uw medewerker.

Voor het aanvragen van burn-out mediation of burn-out counseling klik hier

Relatie expert
Burn-out mediation of counseling wordt vaak gebruikt in situaties waarin de burn-out verder gaat dan alleen werkgerelateerde klachten. Dit kan bijvoorbeeld bij relatieproblemen, ruzie, de periode na een scheiding of overlijden of zelfs met geld problemen.

De oorzaak van de Burn-out is dan niet werk gerelateerd maar u als werkgever wil wel snel een oplossing voor u zelf en uw medewerker. Deze vorm van begeleiding werkt dan snel en doeltreffend.

Voor meer informatie neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.