21 april Abraham Hicks Live via Internet in Lage Zwaluwe

Abraham Hicks de beste trainer op het gebied van de kwantum psychologie van dit moment

21 april 2012 volgen wij weer een workshop van Abraham Hicks van the secret en LOA, live via het internet vanaf San Antonio Texas.
Het begint Nederlandse tijd om 16 uur. Wil je erbij zijn dan kan dat tegen een geringe vergoeding. Mail ons dan even en we laten het je weten of er plaats is.

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en natuurlijk de seminar met Esther Hicks en Abraham Hicks. De vorige workshop was ook geweldig om mee te maken en na de dood van Jerry Hicks lijkt het nog meer in een stroomversnelling te komen. De verdieping is de laatste tijd enorm en daarom willen we er ook deze workshop weer bij zijn.

Hieronder is een opname van Abraham Hicks van 23 maart 2012 in Boca Raton, FLorida

Is Everything Thought?

Abraham praat over de dood van Jerry en SETH
“your power is in the now”Abraham Hicks leert ons de Law of Attraction LOA wat het best is te vergelijken met de kwantum psychologie. De klassieke psychologie gaat over de persoon in zijn interactie met zijn buitenwereld. De kwantum psychologie gaat over de buitenwereld in interactie met het individu wat de spiegel van het individu vormt. Wil je dat veranderen dan moet je jezelf veranderen en daarin zit je kracht!